Kaymakam Türköz 4 Köyü Ziyaret Ederek Incelemelerde Bulundu

Kaymakam Türköz 4 Köyü Ziyaret Ederek Incelemelerde Bulundu

Safranbolu Kaymakami Mehmet Türköz, Ovacuma Akkisla, Tintin ve Cabbar köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Türköz ilk olarak Safranbolu Kaymakamligi Köylere Hizmet Götürme Birligi tarafindan ihalesi yapilan içme suyu deposu insaatinda incelemelerde bulundu. Türköz’e Ilçe Emniyet Müdürü Bülent Yesilyurt, Ilçe Jandarma Komutani Emrah Aydin, Il Genel Meclis Üyesi Mustafa Ünal, Ilçe Tarim Müdürü Mehmet Emre, Ilçe Özel Idare Müdürü Talha Durum, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Gökhan Kara eslik etti.

Ziyarette köy muhtari ve yüklenici firma sorumlusundan çalismalar ve insaat süreci ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Türköz, içme suyu deposunun en kisa sürede tamamlayarak vatandaslarin hizmetine açmak istediklerini söyledi.



Agustos ayinda yasanan sel nedeniyle Cabbar Köyünde de hasar alarak ulasima kapanan köprü, tamamlanan çalismalarin ardindan yeniden ulasima açildi.

Cabbar Köyü’nde de vatandaslarla bir araya gelen Türköz, “Yogun yagis dolayisiyla afetten zarar gören Ovacuma’da tespit ettigimiz hasar tespit çalismalari sonucunda devletimizin tüm imkanlariyla vatandaslarimizin ivedi bir sekilde yaninda olarak yaralari sardik. Cabbar Köprüsünde yapilan çalismalar neticesinde de çok kisa sürede köy halki ulasimina yeniden kazandirdik. Allah bir daha böyle afetler yasatmasin. Köyümüze hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile