Kaymakam Ünal Ve Belediye Baskani Sahin, Vatandaslarla Bayramlasti

Kaymakam Ünal Ve Belediye Baskani Sahin, Vatandaslarla Bayramlasti

Bilecik’in Osmaneli Ilçe Kaymakami Yüksel Ünal ve Belediye Baskani Münür Sahin, bayram namazi sonrasi vatandaslar bayramlasti.

Ertugrul Gazi Camii’nde vatandaslarla bir araya gelerek bayramlasan Belediye Baskani Münür Sahin, "Önce Bayram namazini kildik güzel bir atmosfer içerisinde Bayram namazinda minik gençlerimiz, çocuklarimiz, yetiskinlerimiz ile hemserilerimizle hepsi bir arada bayramlastik. Allah nice bayramlara baris ve huzur içerisinde ulasiriz diye temenni ediyorum. Kurban Bayrami’nin Osmanelimize, devletimize, milletimize ve tüm Islam alemine baris, kardeslik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayrami vesilesiyle bir kez daha tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi, saygiyla ve rahmetle aniyoruz” dedi.

Vatandaslarin bayramlarini kutlayarak, birlik ve beraberligin önemine vurgu yapan Kaymakam Yüksel Ünal, "Bugün Osmanelili hemserilerimizle ve kurum müdürlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz ile birlikte vatandaslarimiz ile bayramlastik. Halkimizla beraber olduk, onun için mutluyuz. Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlasma programimizda vatandaslarimizla bir araya geldik. Kurban Bayrami’nin ilçemize, devletimize, milletimize ve tüm Islam alemine baris, kardeslik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayrami vesilesiyle bir kez daha tüm sehitlerimizi saygiyla ve rahmetle aniyoruz” seklinde konustu.

Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Baskani Münür Sahin vatandaslar ile bayramlastiktan sonra, ilçede bulunan sehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Sonrasinda ise Jandarma Karakolu, Emniyet Müdürlügü ve Mustafa Selahattin Çetintas Devlet Hastanesi’ne giderek görevleri basinda olan personeller ile görüstü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile