Kaymakam Ünal Ve Ilçe Protokolü Sehit Babasini Babalar Günü'nde Yalniz Birakmadi

Kaymakam Ünal Ve Ilçe Protokolü Sehit Babasini Babalar Günü'nde Yalniz Birakmadi

Bilecik’in Osmaneli ilçesi Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskani Bekir Torun ve ilçe protokolü, Babalar Günü dolayisiyla sehit babasini ziyaret etti.

Osmaneli Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskani Bekir Torun, Ilçe Jandarma Komutan Vekili Kidemli Basçavus Mustafa Toy, Ilçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Selçuk Karakas, Ilçe Müftüsü Recep Isildar ile birlikte 1995 yilinda Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü tarafindan düzenlenen saldirida sehit olan Piyade Çavus Ahmet Durgun‘un babasi Ali Durgunu hem Babalar Günü dolayisiyla hemde Kurban Bayrami dolaysiyla Camikebir mahallesindeki evinde ziyaret ettiler. Sehit babasi Ali Durgun bu anlamli günde kendisini yalniz birakmayan Kaymakam Yüksel Ünal’a, Belediye Baskani Bekir Toruna, beraberindekilere ve devlet büyüklerine tesekkür etti.

Kaymakam Yüksel Ünal, sehit babasi ile sohbet ederek, "Bizim için sehitlik, mertebelerin en yücesidir. Sehit ve gazilerimizin bizim için, ülkemiz için yaptiklari fedakarligin, ödedikleri bedelin büyüklügünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Bu nedenle devletimiz sehit ailelerinin, gazi ve ailelerinin her zaman yanindadir. Sehit ailelerimiz için ne yapsak azdir. Sehit babasi Ali Durgun amcamizi evinde ziyaret ederek hem Kurban Bayra’mini kutladik hem de Babalar Günü’nü kutladik" dedi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile