Kaymakam Yazici'dan '15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü' Mesaji

Kas Kaymakami Saban Arda Yazici, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayisiyla mesaj yayimladi.

Kaymakam Yazici, mesajinda, 15 Temmuz gecesinde ulusu, demokrasiyi, devleti, cumhuriyeti ve gelecegi yok etmek isteyen FETÖ'cü vatan hainlerinin harekete geçtigini, milletin silahlarini yine millete dogrultarak kanli bir darbe girisiminde bulunduklarini hatirlatti.

Yazici, o gece Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in çagrisiyla kadini, erkegi, genci, yaslisiyla tek vücut olan milletin, sokaklari, meydanlari dolduran tankin, topun, uçagin, helikopterin, tüfegin karsisinda sadece imani ve inanciyla cani pahasina karsi koyarak hain darbe girisimini basarisizliga ugrattigini belirtti.

15 Temmuz gecesinde meydanlarda, sokaklarda Istiklal Harbi'nde oldugu gibi, tüm fertleriyle tek yürek, tek bilek olan, iradesini teröristlere çignetmeyen büyük Türk milletinin yer aldigini vurgulayan Yazici, su ifadeleri kullandi:

"Türkiye böyle darbe girisimleri karsisinda dahi yolundan sasmayan, hedeflerinden uzaklasmayan, irtifa kaybetmeyen ve gelecegine yönelik kendi kararlarini kendi veren güçlü ve köklü bir ülkedir. Milletimiz, üzerine açilan ateslere, atilan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde sehit edilen insanlara ragmen asla geri adim atmamis, meydani hain FETÖ'cü darbecilere birakmamistir. Tüm fertleriyle tek çati altinda kenetlenerek, darbeciler karsisinda tek vücut olmus, kutsal vatan topraklarimizi yurdumuzun her kösesinde bedenlerini siper ederek savunmustur. Ecdadimizin, tarihte gösterdigi sanli mücadeleleri örnek alarak ve tüm farkliliklarini geride birakarak, tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri etrafinda birleserek, yaptigi kahramanliklar, yasadigimiz badireleri atlatmamizda ve istikbale yürüyüsümüzde bizlere ilham kaynagi olmaya devam edecektir. Bu silahli hain darbe girisiminin basarisizliga ugratilmasiyla Türkiye, artik yeni bir döneme girmistir. Güzel ülkemiz artik 15 Temmuz öncesinden daha güçlüdür."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile