Kaymakamdan Kamu Kurumlarına 'Vatandaşları Mağdur Etmeyin' Uyarısı

Şırnak'ın Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, kamu kurum müdürleri ve köy muhtarlarına vatandaşların mağdur olmadan işlerinin yapılması uyarısında bulundu.

Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu'nun Öğretmenevi'nde verdiği yemeğe, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, köy muhtarları, mahalle muhtarları, İlçe Emniyet Amiri Rıza Kara, İlçe Jandarma Komutanlığı Binbaşı Yılmaz Kırgel ve Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel katıldı. Kaymakam Karataşoğlu, yemeğin ardından düzenlediği toplantıda, "Vatandaşlarımızı bekletmeden, mağdur olmadan kapınızdan çevirmeden işlerini yapın" uyarında bulundu. Kaymakam Karataşoğlu, "Vatandaşa hizmet ederken uymamız gereken
temel prensipleri sizlerle tekrar baylaşmak ve önceliklerimiz nedir bunları size anlatmak, hep beraber devlet olarak nelere sahip çıkmamız gerek onları da sizlere ifade etmek istiyoruz. Her şeyden önce kaymakam olsun, hakim, savcı, belediye başkanı, jandarma komutanı, alay komutanı, emniyet amiri, hangi rütbede hangi konumda olursa olsun, muhtar, kurum amirleri hep beraber biz buradaki vatandaşlarımıza hizmet etmek, insan onuruna yaraşır, insan hasiyet şerefine yaraşır hizmetleri sunmak için buradayız.
Sizleri vatandaş seçerken bunun için seçiyor. Bizleri buraya gönderen devletimiz de bunun için gönderiyor. Vatandaşlarımızın tüm hak ettikleri haklarını yerine getirmelidir" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile