Kaymakamı Kazez'den Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

Kaymakamı Kazez'den Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesi Kaymakamı Harun Kazez, bir ilköğretim okulunu ziyaret ederek öğrencilerle satranç ve beyzbol oynadı.

İlçe merkezinde bulunan Cumhuriyet ilköğretim okulunu ziyaret eden Kaymakam Kazez, okul müdüründen öğretmen ve öğrencilerle ilgili çeşitli bilgiler aldı. Okulda öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal aktivitelerden beyzbol ve satranç etkinliklerinin öğrencilerin zihinsel ve bedensel olarak gelişmelerine katkı sağladığını dile getiren Kaymakam Kazez, öğrencilerin derslerinin yanı sıra bu tür etkinliklere de yer verilmesi gerektiğini söyledi.

Kaykam Kazez öğrencilerle bir süreliğine karşılıklı satranç ve beyzbol oynadı.

Daha sonra Halk Eğitim Müdürlüğü'ne geçen Kaymakam Kazez burada da incelemlerde bulundu. Halk Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan'dan Halk Eğitim Merkezinde yürütülmekte olan kurslar hakkında bilgi aldı ve kursiyerlerle görüşmede bulundu. Burada bir konuşma yapan Kayamakam Kazez, ''Halk Eğitim Merkeziinde düzenlenen kurslar sayesinde birçok vatandaşımız aldıkları eğitim sayesinde sertifika sahibi olmakla kalmıyor, aynı zamanda bir meslek sahibi de oluyor. Halk Eğitim Merkezinin çalışmaları toplumumuzda önemli bir ihiyacı da gideriyor. Vatandaşlarımızın görmüş oldukları özellikle bayanlara yönelik trikotaj kursları, takı tasarım kursları, el nakışları, giyim, yorgancılık, makina nakışları ile eğitim kursları ve daha önceleri yapılmış olan birçok mesleki kurslar sayesinde çok sayıdaki vatandaşımız hiç bilmediği bir mesleği burada öğrenmiş durumdadır. Düzenlenen sergilerde en gözde ürünlerin sergilenmesi ise insanımızın kısa sürede ne kadar büyük işler başardığının bir göstergesidir'' şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile