Kaymakamlık Lojmanlarında Hummalı Çalışma Devam Ediyor

Kaymakamlık Lojmanlarında Hummalı Çalışma Devam Ediyor

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Kaymakamlığa ait yeni yapılan lojmanda hummalı çalışmanın devam ettiği bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Yanlızbağlar Mahallesi Hekim Sokak'ta bulunan yeni kaymakamlık lojmanının çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
1900 metre kare arsa üzerine yapılacak 3 katlı yeni lojman için Yalnızbağlar Mahallesi Hekim Sokak'ta takas yolu ile alınan arsa üzerine inşaat çalışmaları başlatılan ve iç ve dış mekanında her türlü teknik donanımın düşünüldüğü kaymakamlık Lojmanının 225 bin TL'ye mal olacağı, lojmanın yıl sonuna doğru hizmete açılacağı belirtildi.
Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, "Suşehri Kaymakamlığına yakışır bir lojman yapımı için girişimlerimizi yaptık. Bu doğrultuda ilçe merkezinde bulunan mevcut kaymakamlık lojmanını Cemal Dülger isimli vatandaşın Yalnızbağlar Mahallesi Hekim Sokak'taki yaklaşık 1900 metrekare arsasına karşılık takas yoluyla teslim aldık. Yaklaşık 225 Bin TL'ye mal olacak yeni lojman için İç İşleri Bakanlığından 300 Bin TL, İl Özel İdaresinden ise 100 bin TL ödenek çıkartılmıştır. İnşaat çalışması sonrası çevre düzenlemesiyle birlikte 3 katlı her türlü yeni donanımın olacağı kaymakamlık lojmanını Suşehri'ne kazandırmış olacağız" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile