Kaymakamlıktan Öğrencilere Kitap Desteği

Kaymakamlıktan Öğrencilere Kitap Desteği

Kars'ın Kağızman İlçesi'nde "Mavi Düşler" projesi kapsamında üniversiteye hazırlanan öğrenciler ücretsiz hazırlık kitapları verildi.

Kağızman Kaymakamlığı'nca hayat geçirilen "Mavi Düşler" projesi kapsamında üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek amaçlı hazırlık kitapları Kaymakam Şuayib Gürsoy tarafından dağıtıldı.
Kağızman Lisesi'nde devam eden üniversiteye hazırlık kursunda okuyan öğrencilere 200 takım hazırlık kitabı alındı. Alınan kitaplar Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy ile ilçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay tarafından okuyan öğrencilere verildi.
Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, öğrencilerin eğitimlerini sürdürebilmeleri için her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Kaymakam Şuayib Gürsoy; "Eğitime verdiğimiz değer bizlere daha büyük meyvelerle karşılık verecektir. Öğrencilerimize verdiğimiz destekler boş değildir. Sağ olsunlar onlarda bu emeklerimiz karşılığını başarılarıyla vermektedirler. Biz kaymakamlık olarak bütün imkanlarımız öğrencilerimizin okumaları için seferber ettik. Onların gelecekte bu ülkenin Cumhurbaşkanları, Başbakanları, Öğretmenleri ve doktorları olacağına inanıyorum" dedi.
Kağızman Kaymakamlığı Mavi Düşler projesi kapsamında öğrencilerin kırtasiye ve kitap ücretlerini karşılıyor. Kaymakamlık tarafından alınan 200 takım hazırlık kitapları için 20 bin TL. Ödendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile