KAYMEK'ten Çocuklara IHA Egitimi

KAYMEK'ten Çocuklara IHA Egitimi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi KAYMEK A.S. tarafindan bilim ve teknoloji merkezli egitim ve kurs vizyonu istikametinde çocuklara yönelik drone egitimi verildi.

Kent merkezi ve kirsal içlerde tam donanimli tesisleri ile her yas grubundan vatandasa mesleki egitim, kurs ve kültür sanat hizmeti sunan Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) çaga ayak uyduran, bilim ve teknolojiyi merkeze alan yenilikçi kurs içeriklerini çesitlendirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Genç KAYMEK tesislerinde çocuklara yönelik Insansiz Hava Araci bir baska adiyla drone egitimi düzenlendi.

Uzman egitmenlerce, tüm güvenlik önlemleri alinarak düzenlenen egitimlerde çocuklara IHA hakkinda teorik ve pratik egitim verildi.

Çagin teknolojik gelismelerinden çocuklarin uzak kalmamasini hedefleyen KAYMEK, Insansiz Hava Araci egitimi ve zengin içerikli diger egitimleri ile çocuklarin her alanda gelisimine destek olmayi sürdürüyor.

IHA egitiminin kendileri için çok verimli geçtigini ve kendileri için yeni pencere açtigini kaydeden çocuklar, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve KAYMEK ekibine sunulan hizmetten dolayi tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile