Kayseri Baro Başkanı Şirvanlı: Adaletin en iyi şekilde gerçekleşmesi gayreti içinde olacağız

Kayseri Barosu Başkanı Murat Şirvanlı, halka ve meslektaşlarına hizmet edeceklerini söyledi. Şirvanlı, "Savunma ve adaletin en iyi şekilde gerçekleşme

Kayseri Barosu Başkanı Murat Şirvanlı, halka ve meslektaşlarına hizmet edeceklerini söyledi. Şirvanlı, "Savunma ve adaletin en iyi şekilde gerçekleşmesi için meslektaşlarımıza imkan sağlamak ve ihtiyaçlarını gidermek için gayret içinde olacağız." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz'ı kabul eden Baro Başkanı Murat Şirvanlı, ziyarette bir açıklama yaptı. Şirvanlı, halka hizmet etmek amacında olduklarını belirterek, meslektaşlarına hizmet edeceklerini söyledi. Şirvanlı, "Savunma ve adaletin en iyi şekilde gerçekleşmesi için meslektaşlarımıza imkan sağlamak ve ihtiyaçlarını gidermek için gayret içinde olacağız. Tenkit ettiğimiz hususları tekrar etmeyeceğiz. Takdir ettiğimiz hususları da sürdüreceğiz. En büyük dayanağımız halkımız, hukuk ve hukukun üstünlüğüdür. Bu yolda çalışmalarımızı sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

Baro Başkanlığı'na seçilen Murat Şirvanlı'ya "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Korkmaz, Şirvanlı ve ekibinin siyaset yapmayacağına inandıklarını söyleyerek, "MHP olarak sivil toplum örgütlerinin siyasete alet olmamasından yanayız." dedi. Korkmaz, "Biz MHP olarak sivil toplum örgütlerinin siyasete alet olmamasından yanayız. Murat Şirvanlı ve ekibi bu hassasiyeti gösterecektir." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile