Kayseri Büyüksehir 19 Mayis'a Coskuyla Kutlayacak

Kayseri Büyüksehir 19 Mayis'a Coskuyla Kutlayacak

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, genç dostu Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlariyla 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni Gençlik Yürüyüsü, Özgün Konseri ve bisiklet turu etkinlikleriyle coskuyla kutlamaya hazirlaniyor.



19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami tüm yurtta oldugu gibi Kayseri’de de birbirinden özel etkinliklerle coskuyla ve 103 yil önceki heyecanla kutlanacak. Ilk olarak Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan 19 Mayis Persembe günü saat 09.00’da bisiklet turu gerçeklestirecek. 10 kilometrelik parkurda bisikletseverler 19 Mayis’a özel tur atacak. Cumhuriyet Meydani’nda baslayacak olan bisiklet turu, Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nde son bulacak. Ücretsiz katilimin olacagi etkinlige, bisikletseverler kendi bisikletleriyle de katilabilecek. 19 Mayis etkinlikleri çerçevesinde günün aksaminda Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan Gençlik Yürüyüsü gerçeklestirilecek. Tuna kavsaginda saat 20.15’te baslayacak Türk bayraklari ve mesaleli yürüyüs, Cumhuriyet Meydani’nda son bulacak.

Özgün’den Kayserililere mesaj

Yürüyüsün hemen ardindan Gençlik Konseri ile sanatçi Özgün, Kayserili hayranlariyla bulusacak. Ünlü sanatçi Özgün’ün sahne alacagi ve birbirinden eglenceli parçalari seslendirecegi gençlik konseri, 19 Mayis Persembe günü saat 21.00’de baslayacak. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, tüm Kayserilileri gençlik yürüyüsü, bisiklet turu ve Özgün konserine davet etti. Konser öncesi sanatçi Özgün de, tüm Kayserilileri konsere davet ederek, “19 Mayis aksami Cumhuriyet Meydani’nda saat 21.00’de harika bir konserimiz olacak. Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin katkilariyla gerçeklesecek olan gençlik konserimize tüm Kayserili dostlarimizi bekliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile