Kayseri Büyüksehir'den Doga Yürüyüsü

Kayseri Büyüksehir'den Doga Yürüyüsü

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, tüm Kayserilileri, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar’in da tesrifleriyle 1 Mayis Pazartesi sabahi Büyüksehir Belediyesi’nce düzenlenecek doga yürüyüsüne davet etti.

Spordan kültür sanata hemen her alanda hizmetleriyle dikkat çeken Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, yine anlamli bir etkinlige imza atiyor. Baskan Büyükkiliç, 1 Mayis Pazartesi sabahi Ali Dagi’nda gerçeklesecek Doga Yürüyüsü ile ilgili yaptigi açiklamada, tüm Kayserililerle hem spor yapacaklarini hem de birlik, beraberlik ve dayanisma örnegi sergileyeceklerini ifade etti.

Doga Yürüyüsü’ne Milli Savunma Bakani Hulusi Akar’in da katilacagini vurgulayan Büyükkiliç, “Kayseri Büyüksehir Belediyesi olarak etkinliklerimiz sürüyor. Sagligi, sporu ve bunlarla birlikte sehrin turizmine sahip çikmaya devam ediyoruz. Saglikli bir bedene sahip olmak için yine turizm degerimiz Ali Dagi’nda doga yürüyüsünde bir araya geliyoruz” dedi.

Baskan Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan organize edilecek olan Doga Yürüyüsü’nün Ali Dagi 360 Kafe önünden baslayacagini belirterek, “Katilimin ücretsiz olacagi, Milli Savunma Bakanimiz Sayin Hulusi Akar’in da tesrif edecegi Doga Yürüyüsü programimiz 1 Mayis Pazartesi günü saat 8.00’de baslayacaktir. Etkinligimize tüm halkimiz davetlidir” diye konustu.

1 Mayis sabahi, saat 08.00’de baslayacak olan Doga Yürüyüsü, 8,5 kilometrelik parkurda gerçeklesecek. Baslangiç ve bitis noktasi Ali Dagi 360 Kafe önü olarak belirlenirken, bitiste ikramlar ve çocuk oyun parkurlari yer alacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile