Kayseri'de "milli İradeye Saygı" Mitingi

KAYSERİ - AK Parti Kayseri İl Başkanlığının, "Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlediği "Milli İradeye Saygı" mitingi için Kayserililer Cumhuriyet Meydanı'nı doldurmaya başladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlemeye gelenler, tek tek güvenlik kontrolünden geçirilerek meydana alındı. Erdoğan'ın konuşma yapacağı platformun arkasında "Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya" yazısı yer alıyor.

Meydanda, "Helal Olsun Sana Bu Davada Gündüzümüz Gecemiz", "Ustam Sen Geleli 10 Yıl Oldu, Türkiyem Neydi Ne Oldu", "Koca Bir Dünya Sana Hasta, Ne Yiğittin Sen Davos'ta, Gadanı Alırım Büyük Usta", "Duysun Bütün Dünya, Sosyal Medya İşte Büyük Sevda" yazılı pankartlar açıldı.

Yoğun güvenlik önleminin alındığı miting alanında, bir polis helikopteri de havadan denetimde bulunuyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile