Kayseri'de Örnek Toplantı

Kayseri'de çeşitli dönemlerde görev yapan siyasetçi ve bürokratlar, düzenlenen sohbet toplantısında bir araya geldi.

Kayseri'nin ilk kadın milletvekili olan eski DYP Kayseri Milletvekili Sevgi Esen'in bağ evinde gerçekleştirilen toplantıya, farklı dönemlerde Kayseri'ye hizmet eden siyasetçiler ve bürokratların yanı sıra Kayseri'nin önde gelen işadamları katıldı.
"Kayseri Toplantısı" adı verilen davet, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Emniyet Müdürü Arif Akkale, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız'ın yanı sıra Kayseri eski milletvekilleri ve eski siyasi parti il başkanları ile Kayseri'nin önde gelen işadamlarını buluşturdu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye hizmet eden isimlerin siyasi parti farkı gözetmeden bir araya gelmesinin örnek gösterilecek bir tablo olduğunu belirterek, "Bu tür toplantıların belirli dönemlerde yapılması gerektiğine inanıyorum. Hem insani ilişkilerimizi geliştirmek hem de Kayseri'yi daha ileriye nasıl götürebileceğimiz konusunda istişarede bulunmak için bir araya gelmemiz son derece faydalıdır" dedi.
Eski DYP Kayseri Milletvekili Sevgi Esen ise Kayseri'yi hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu söyledi. Karşılaştığı siyasetçi ve bürokratların bir araya gelemediklerinden yakındığını anlatan Esen, "Kayseri'nin ablası olarak, böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmak ilk olarak bana nasip oldu. Bundan sonra farklı kimselerin ev sahipliğinde devam etmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile