Kayseri'de Silahla Kuyumcuyu Basan Şahıs 4 Kişiyi Yaraladı

Kayseri'de Silahla Kuyumcuyu Basan Şahıs 4 Kişiyi Yaraladı

Kayseri'de bir kişi, dükkanında tartıştığı kuyumcuyu silahla bacağından yaraladı

Kayseri'de bir kişi, dükkanında tartıştığı kuyumcuyu silahla bacağından yaraladı. Esnafın olaya müdahale etmesiyle paniğe kapılan şahıs, gelişigüzel açtığı ateş sonucu yoldan geçen 3 kişiyi daha ayaklarından yaraladı.
Edinilen bilgiye göre olay, Kapalıçarşı'da meydana geldi. Ömer B.'nin sahibi olduğu kuyumcu dükkanına gelen Seyfullah G., henüz bilinmeyen sebepten ötürü tartışmaya başladı. Seyfullah G.'ye karşı koyan Ömer B., tezgahın altından aldığı sopayla saldırgana hücum ederek dışarı çıkardı. Eli sopalı esnafı durdurmak isteyen şahıs, tabancasını rastgele ateşleyerek Ömer B.'yi bacağından yaraladı. Silah seslerini duyan esnaf etrafa toplanmaya başlayınca paniğe kapılan Seyfullah G., kalabalığın üstüne de ateş
açtıktan sonra kaçmaya başladı. Bu sırada yoldan geçen Gülşen T. (33), Gülcan Ö. (35) ile Vedat T. (48) de isabet eden kurşunlar nedeniyle ayaklarından yaralandı.
Eli silahlı şekilde koştuğunu gördükleri Seyfullah G.'yi kovalamaya başlayan vatandaşlar, saldırganı sığındığı başka bir kuyumcuda yakaladı. Seyfullah G.'yi dışarı çıkaran esnaf, linç girişiminde bulundu.
Olayda kullandığı silahı ile birlikte yakalanan Seyfullah G. polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaralılardan Gülcan Ö., Vedat T. ve Gülşen T. ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine, bacağı parçalanan Ömer B. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikeyi atlatan Ömer B. ameliyata alınırken, sağlık durumları iyi olan diğer yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile