Kayseri'de 'Yöresel Ürünler Fuari' Kapilarini Açiyor

Kayseri'de 'Yöresel Ürünler Fuari' Kapilarini Açiyor

Sun Fuarcilik tarafindan 25 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasinda düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuari, ziyaretçilerine kapilarini açiyor. Sun Fuarcilik Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Saçmaci,” En organik ürünleri en uygun fiyata vatandaslarimizla bulusturmak istiyoruz” dedi.



25 Haziran tarihinden Dünya Ticaret Merkezi’nde baslayacak Yöresel Ürünler Fuari, 3 Temmuz tarihine kadar misafirlerini agirlayacak. Kayseri ve birçok ilden 100’e yakin firma, yöresel gida ürünlerinin disinda kiyafet, aksesuar, konfeksiyon ve sanatsal ürünlerini Kayserili vatandaslara uygun fiyata sunacak. El sanatlari, hediyelik esya gibi bazi ürünlerin de fuarda yer alacagini ancak daha çok yöresel ürünlerin stantlarinin olacagini söyleyen Sun Fuarcilik Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Saçmaci , “Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alaninda 25 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasi Yöresel Ürünler Günleri kapilarini Kayserili ziyaretçilerimize açacak. Kayseri ve disardan 100 civarinda firma Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde Cumartesi günü sabah saat 10.00’dan itibaren 3 Temmuz aksam saat 22.00’a kadar hizmet verecek. Bütün Kayserili hemserilerimizi Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alani’na bekliyoruz. El sanatlari, hediyelik esya gibi bazi ürünler var ama agirlikta tabi ki yöresel ürünler stantlarimiz var. Yine Trabzon’dan, Edirne’den, Kars’tan, Erzurum’dan, Izmir ve Usak’tan birçok firmamiz fuarimiza katiliyor” ifadelerini kullandi.

En kaliteli ve en organik ürünleri en uygun fiyata vatandaslarla bulusturmak istediklerini dile getiren Saçmaci, sözlerine su sekilde devam etti:

“Biz burada en dogal ürünleri, en organik ürünleri en uygun fiyata vatandaslarimizla bulusturmak istiyoruz. Burada kesinlikle margarin satilmaz veya ona benzer alt kademe ürünlerin satilmasi kesinlikle yasaktir. Biz en kaliteli ürünü en uygun ve en ucuz sekilde vatandaslarimiza sunmaya özen gösteriyoruz. Kayserili hemserilerimiz Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alani’ndaki fuarimiza her zaman ilgi alaka gösteriyorlar. Yine sevgili hemserilerimizi fuar alanimiza bekliyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile