Kayseri'deki Soför Cinayetinde Baba Ve Oglu Tutuklandi

Kayseri'deki Soför Cinayetinde Baba Ve Oglu Tutuklandi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tartistigi taksi soförünü silahla basindan vurarak öldüren sahis ile babasi, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, taksi sahibi A.T.’nin oglu E.T. (18), soförleri olan Musa K. ile telefonda alacak verecek meselesi yüzünden tartisti. Iddiaya göre telefon görüsmesinin ardindan E.T., Musa K.’nin kullandigi 38 T 0291 plakali taksiyi ilçeye bagli Kiliçaslan Mahallesi Molla Sokak üzerinde durdurdu. Burada E.T., yaninda bulundurdugu tabanca ile Musa K.’nin basina tek el ates ederek olay yerinden kaçti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alirken, agir yaralanan Musa K. ise ambulansla Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi’ne kaldirildi. Sahis hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olayin ardindan Cinayet Büro Amirligi ekipleri, kaçan süpheli E.T.’yi saklandigi evde suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltina aldi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen katil zanlisi E.T. ve taksi sahibi baba A.T., çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile