Kayseri'den Kisa Kisa

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Beyazsehir Mahallesi’nde sürdürülen asfalt yenileme çalismalarini denetledi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, yaklasik 5 bin ton asfalt kullanilan yol yenileme çalismasinda vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilanan Büyükkiliç, mahalle sakinleri ile görüserek onlarin görüs ve beklentilerini dinledi.

Beyazsehir Mahallesi Osman Özcan Caddesi’ndeki yol yenileme çalismalarini yerinde denetleyen Büyükkiliç, yolun hayirli olmasini temenni etti.

- Palancioglu, bir aileye yeni evlerinin anahtarlarini teslim etti.

Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Küçükali 2. Etap Kentsel Dönüsüm Projesi kapsaminda, Öznur Kilavuz'u evinde ziyaret ederek, yeni evlerinin anahtarlarini teslim etti.

Palancioglu, kentsel dönüsüm çalismalarini nisan ayinda baslattiklarini ve çalismalarin devam ettigini belirtti.

- Talas ilçesinde yol yapim çalismalari

Talas Belediyesi, Yenidogan Mahallesi Çimenli Caddesi’ni trafige kapatarak yenileme çalismasi baslatti.

Belediyenin koordinasyonuyla altyapi kuruluslari KASKI, Kayseri ve Civari Elektrik TAS, Kayserigaz ve Telekom ile birlikte eszamanli gerçeklestirilecek olan yenileme çalismalari kapsaminda araç sürüs ve yaya yürüyüs konforu en üst seviyeye çikartilacak.

Alt ve üstyapisiyla birlikte bastan asagi yenilenecek olan Çimenli Caddesi’ndeki çalismalarin 30 gün içerisinde tamamlanmasi planlaniyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile