Kayseri Elit Voleybol, Türkiye Finalleri Yolcusu

Kayseri Elit Voleybol, Türkiye Finalleri Yolcusu

Kayseri Elit Voleybol Spor Kulübü, 25-30 Mayis tarihleri arasinda Eskisehir’de yapilacak olan Genç Erkekler Voleybol Türkiye Finalleri için hazir.

Sivas’ta düzenlenen Genç Erkekler Voleybol Yari Finalleri’nde mücadele eden Kayseri Elit Voleybol Kulübü, oynadigi üç maçi da 3-0’lik sonuçlar ile kazanarak rakiplerine set vermeden Türkiye Finalleri’ne adini yazdirmisti. Türkiye Genç ErkeklerVoleybol Final Maçlari 25-30 Mayis tarihleri arasinda Eskisehir’de oynanacak. Birbirinden güçlü takimlar 16 takimin yer alacagi Türkiye Finalleri’nde Kayseri Elit Voleybol SporKulübü, hedefini Türkiye Sampiyonlugu olarak belirledi. Eskisehir’de yapilacak olanTürkiye finallerinde Kayseri ElitVoleybol takiminin yani sira Galatasaray, Fenerbahçe, Ziraat Bankasi, Halkbank, Istanbul Büyüksehir Belediyespor, Arkasspor, SporToto, Altekma, Bursa Güney Karakaya, Istanbul Prof.Dr. Gazi Yasargil, Bursa BüyüksehirBelediyespor, IstanbulDogu Akademi, Tekirdag Çerkezköy Voleybol Akademi, Konya BüyüksehirBelediyespor ve DiyarbakirKayapinar Halk Egitim takimlari mücadele edecek.

Kayseri ekibi, birbirinden güçlü takimlar arasinda Türkiye Sampiyonu olabilmek için mücadele edecegi maçlar için bugün Eskisehir’e hareket edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile