Kayseri Emlakçilar Odasi Heyetinden Baskan Büyükkiliç'a Ziyaret

Kayseri Emlakçilar Odasi Heyetinden Baskan Büyükkiliç'a Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Emlakçilar Odasi Baskani Selim Atasoy ve yönetimini kabul etti.



Kayseri’de yerel yönetim hizmetlerini etkin sekilde sürdürebilmek amaciyla kamu kurum kuruluslari ve sivil toplum kuruluslari ile istisarelerde bulunmaya önem veren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, oda temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Kayseri Emlakçilar Odasi Baskani Selim Atasoy ve yönetiminin yer aldigi heyet, Baskan Büyükkiliç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Baskanlik toplanti salonunda gerçeklesen ziyarette, Baskan Büyükkiliç, emlakçilarin talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Büyükkiliç, sivil toplum kuruluslari, odalar ve dernekler ile birlikte, kentte birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlere devam ettiklerini ifade etti.

Atasoy da Baskan Büyükkiliç’a misafirperverliginden ve desteklerinden dolayi tesekkürlerini iletti.

Ziyarette, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardimcilari Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Mustafa Türkmen de hazir bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile