Kayseri OSB Teknik Koleji Deprem Bölgesi Için 200 Varil Soba Üretti

Kayseri OSB Teknik Koleji Deprem Bölgesi Için 200 Varil Soba Üretti

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne bagli olarak çalismalari sürdüren Kayseri OSB Teknik Koleji, depremzedelerin öncelikli isinma ihtiyaçlarinin karsilanabilmesi için sanayicilerin bagisladigi 200 varili sobaya dönüstürdü.



Konuyla ilgili açiklamada bulunan Kayseri OSB Baskani Mehmet yalçin, asrin felaketi olarak adlandirilan depremin yasanmasinin hemen ardindan bölgedeki vatandaslara yardim eli uzatabilmek için büyük bir özveri ile çalistiklarini belirtti.

Depremin kis mevsiminde gerçeklesmesinin isinma problemini ortaya çikardigini ifade eden Baskan Yalçin, “Bu sorunun çözümüne katki saglayabilmek adina bünyemizde bulunan Kayseri OSB Teknik Koleji müdürümüze gece yarisi talimatlarimizi verdik. Sanayicilerimizden topladigimiz varilleri sobaya dönüstürmek için çalismalarimiza basladik. Gelinen noktada 200 varil soba üretimini kendi imkanlarimizla gerçeklestirmis olduk. Katki saglayan tüm sanayicilerimize tesekkür ediyoruz” dedi.

Varil soba üretimde Kayseri OSB Teknik Koleji’nde görev yapan 7 ögretmenin hizla çalistigini vurgulayan Baskan Yalçin, “Yaklasik 3 günlük bir çalisma sonrasinda üretimi yapilan varil sobalarimizi deprem bölgelerinde ihtiyaç duyulan sehirlere gönderilmek üzere Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde olusturulan Yardim Koordinasyon Merkezimize teslim ettik. Saniyorum buradan sevkiyatlarda baslamis durumda. Depremzede kardeslerimiz için ne yapsak azdir. Yüce Allah bir daha böyle bir felaketi milletimize göstermesin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile