Kayseri OSB Yönetimi Istanbul'daki Fuarlara Çikarma Yapti

Kayseri OSB Yönetimi Istanbul'daki Fuarlara Çikarma Yapti

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yalçin ve yönetimi, Istanbul’da ziyarete açilan 2 ayri fuar organizasyonuna çikarma yapti. Baskan Yalçin ve yönetimi fuarlara katilarak stant açan Kayseri firmalarini ayri ayri ziyaret etti.



Kayseri OSB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yalçin ve yönetimi, Istanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen IBIA EXPO 2023 - 2. Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri ile TÜYAP Istanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilen INTERMOB 25. Uluslararasi Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarlari, Orman Ürünleri ve Ahsap Teknolojisi fuarlarini ziyaret etti. Kayseri OSB’den her iki fuara katilan yaklasik 60 firmanin stantlarinin tek tek ziyaret edildigi fuar çikarmasinda; Kayseri OSB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yalçin, Yönetim Kurulu Baskan Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktir, Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçaglar ile Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Yusuf Sarialp yer aldi. Istanbul’da yaptiklari fuar ziyaretlerine iliskin degerlendirmede bulunan Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, sektörel gelismenin takip edilebilmesi ve ürünlerin tanitimi açisindan ziyaret ettikleri fuarlari önemsediklerini belirtti.

Baskan Yalçin, Kayseri OSB’de yerlesik çok sayida firmanin IBIA EXPO 2023 - 2. Yatak Yan Sanayi Ve Teknolojileri ile INTERMOB 25. Uluslararasi Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarlari, Orman Ürünleri Ve Ahsap Teknolojisi fuarlarina katildigini ve sehrin adini duyurdugunu vurguladi.

Yalçin, “Kayserili sanayicilerimiz, üretimini yaptiklari ürünleri böylesine önemli fuarlarda tüm dünyaya tanitma gayretinde bulunuyorlar. Yüzlerce firmanin yer aldigi fuarlarda yerli ve yabanci binlerce ziyaretçi ile bulusma imkâni bulan Kayserili firmalarimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Kayseri OSB yönetimi olarak fuarlara büyük önem verdiklerini hatirlatan Baskan Yalçin, “Geçtigimiz günlerde tarim fuari ve çelik kapi fuarlarini Kayseri OSB Uluslararasi Fuar merkezimizde gerçeklestirdik. Büyük basari ile geçen bu 2 fuarimizi kisa süre sonra 4 Ekim’de açilisini yapacagimiz Anadolu Mobilya Fuari takip edecek. Bu fuarlar sayesinde sehrimizin ve markalarimizin tanitimi en üst seviyeye çikiyor. Bundan dolayi büyük memnuniyet duyuyoruz.” diye konustu.

Baskan Yalçin, yatak yan sanayi ve teknolojileri fuari ile Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarlari, Orman Ürünleri Ve Ahsap Teknolojisi alanlarinda farkli fuarlari Kayseri’de gerçeklestirebileceklerine deginerek, “Kayseri mobilya sektöründe Türkiye’nin lideri konumda bulunmaktadir. Böylesine güçlü bir yapiyi elinde tutan sehrimiz, mobilya fuarinin yani sira yeni alanlarda fuar düzenleyebilecek kabiliyettedir. Böyle önemli fuarlari sehrimize kazandirmak için çalismalarimizi sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Yalçin, Istanbul’da ziyaret ettikleri 2 ayri fuari organize eden yetkilileri ve katilim saglayan basta Kayseri firmalari olmak üzere tüm firmalari kutladiklarini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile