Kayseri Polisinden Uyusturucuya Geçit Yok

Kayseri Polisinden Uyusturucuya Geçit Yok

Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda düzenlenen 3 ayri operasyonda çesitli miktarlarda uyusturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Narkotik Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda bir kisinin uyusturucu madde ticareti yaptiginin bilgisi alinmasi üzerine, uyusturucu madde ticareti delillendirildi ve yapilan aramada 3.60 gram sentetik kannabinoid, 0.20 gram metamfetamin ve 1 adet uyusturucu paketlemek için rulo folyo ele geçirildi. Olaya iliskin 1 kisiye ’uyusturucu madde kullanmak suçundan’ islem yapildi, 1 kisi ise ’uyusturucu madde ticareti yapmak’ suçundan gözaltina alindi.

Narkotik Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda bir kisinin uyusturucu madde ticareti yaptiginin bilgisi alinmasi üzerine, uyusturucu madde ticareti delillendirildi ve yapilan aramalarda satisa hazir 4.01 gram metamfetamin ve 1 adet uyusturucu paketlemek için kullanildigi degerlendirilen rulo folyo ele geçirildi. Olaya ilgili 5 kisiye ’uyusturucu madde kullanmak’ suçundan islem yapildi, 2 kisi ise ’uyusturucu madde ticareti yapmak suçundan’ gözaltina alindi.

Ayrica yine Narkotik Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda kentte bulanan bir ikamette uyusturucu madde ticareti yaptiginin bilgisi alinmasi üzerine adrese operasyon düzenlendi.

Yapilan operasyonda satisa hazir 5 fisek halinde 1.80 gram metamfetamin ve 1 adet uyusturucu paketlemek için rulo folyo ele geçirildi. Olaya ilgili yakalanan 3 kisiye ’uyusturucu madde ticareti yapmak’ suçundan islem yapildi.

Kayseri Il Emniyet Müdürlügünce, bölgenin huzur ve güvenligini saglamaya yönelik olarak yürütülen faaliyetlerin, yine halkin destegi ile daha da güçlü ve kararli bir sekilde araliksiz olarak devam ettirilecegi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile