Kayseri Valisi Sehmus Günaydin'dan Kurban Bayrami Mesaji

Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, Kurban Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Günaydin, mesajinda, huzurun, bereketin, hosgörü ve kardesligin, paylasmanin en yogun sekilde yasandigi müstesna günlerden birisi olan mübarek Kurban Bayrami'na erismenin mutlulugunun hep birlikte yasandigini bildirdi.

Bayramlarin, kardeslik, yardimlasma ve dayanisma ruhunu canli tutan, toplumsal birlige katki saglayan, degerlerin hatirlandigi, güzelliklerin en üst seviyede yasandigi, darginliklarin bir kenara birakildigi günler oldugunu vurgulayan Günaydin, "Milletimizin huzur ve güven içerisinde yasamasi için büyük fedakarliklarda bulunmus çok kiymetli sehit ailelerimizi ve kahraman gazilerimizi böylesine anlamli günlerde ve her zaman hatirlamak, ayrica hasta ve yardima ihtiyaci olanlari hatirlamak ve onlara karsi görevlerimizi yerine getirmek büyük önem tasimaktadir. Kayseri’miz sevinçte, tasada tek vücut olabilen, kardesçe ve hosgörüyle yasayabilen bir toplumdur." ifadelerini kullandi.

Kurban Bayrami'nin huzur içerisinde geçirilmesi için her türlü tedbir alindigini aktaran Günaydin, sunlari kaydetti:

"Emniyet ve jandarma teskilatimiz, saglik ve itfaiye ekiplerimiz ile diger ilgililer her zaman oldugu gibi bayram süresince de görevlerinin basinda, sizlerin hizmetinde olacaklardir. Bayram süresince de, temizlik-maske ve mesafe kurallarina uymamiz, asi siramiz geldiginde hemen asimizi yaptirmamiz pandemi ile mücadelede bizlere büyük güç verecektir. Her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçmesi, nice bayramlarin hep birlikte yasanmasi dilegiyle, bayram süresince görevi basinda olan tüm çalisanlarimiza basarilar diler, bütün sehit ailelerimizin ve gazilerimizin, Kayserili hemsehrilerimizin, ilimizde görev yapan tüm çalisma arkadaslarimin, basin mensuplarimizin Mübarek Kurban Bayrami'ni tebrik eder, bayramimizin ülkemize ve bütün Islam alemine hayirlara vesile olmasi temennisiyle, sevgi ve saygilar sunarim."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile