Kayserigaz Sosyal Medyada

Kayserigaz Sosyal Medyada

Kayserigaz, Bilgi Teknolojilerine yaptığı yatırımlara devam ediyor.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Kayserigaz, sosyal medyada da varlığını göstererek Kayseri halkına hizmet vermeyi amaçlıyor. Kayseri halkı, Facebook ve Twitter’dan Kayserigaz’ı takip ederek gelişmelerden anında haberdar olabiliyorlar ve tüm yenilikleri yakından takip etme şansına sahip oluyorlar.
Alman Enerji devi EWE çatısı altında yer alan Kayserigaz, teknolojik gelişmeleri birlikte getiren internet çağının tüm imkanlarıyla, abonelerine son dakika haberleri ve gelişmeleri yakından takip etme imkanı sunuyor. Gelişmeler sosyal medyanın anlık bilgi akışına yeni bir boyut kazandırarak, abonelerin bilgi kaynaklarını çeşitlendiriyor ve onlara doğru bilgiye kolay erişilebilme özgürlüğü tanıyor. Sınırsız bilgiye sahip olan vatandaşlara sorgulayabilme ve tenkit etme serbestisi sağlıyor. Böylece klasik müşteri hizmetleri, sosyal müşteri hizmetleri boyutuna ulaşıyor. Kayserigaz, 10 yıllık sektör tecrübesinin verdiği güvenle, abonelere en iyi hizmet arzını, en hızlı şekilde sağlamaya devam ediyor.

Sosyal Medya Kayseri Halkının doğalgaz ile ilgili tüm talep, eleştirileri ve fikirlerinin paylaşılmasına olanak sağlayarak, abonelerin ihtiyaçlarını en hızlı yoldan doğru kişilere ulaştırmaları bakımından da büyük önem taşıyor.

Kayseri halkı; www.facebook.com/Kayserigaz ve www.twitter.com/Kayserigaz adreslerini kullanarak “takipçi” haline gelebilecek ve bu sayede Kayserigaz’ın düzenlemiş olduğu kampanyalardan, avantajlardan, sosyal sorumluluk projelerinden ilk olarak haberdar olabilecek, dahası bunların birer parçası haline gelebilecek.

Ayrıca, düzenlenebilecek yarışmalarla takipçiler sürpriz hediyeler kazanabiliyorlar.

Öncelikli amacı abonelerinden gelen talepleri hızlı ve etkin şekilde yerine getirmek olan Kayserigaz, sosyal medya kanalları vasıtası ile abonelere anlık çözümler ve bilgi akışı sağlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyor. Kayserigaz, üstün hizmet kalitesi ile 10 yıldır olduğu gibi teknolojiyi ve konforu sağlamaya devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile