Kayserili Anneler En Güzel Yapragi Sarmak Için Yaristi

Kayserili Anneler En Güzel Yapragi Sarmak Için Yaristi

KUMSmall AVM tarafindan bu yil üçüncüsü düzenlenen Yaprak Sarma Yairsmasi’nda Kayserili anneler, en lezzetli yapragi sarmak için hünerlerini sergiledi.

Türkiye ve Avrupa’nin en büyük karma AVM’si KUMSmall AVM’de Anneler Günü dolayisiyla düzenlenen yarismanin sunuculugunu ünlü isim Soray Uzun yapti. Uzun’un eglenceli sunumu; AVM’ye gelen misafirlere keyifli anlar yasatti. Yarisma hakkinda bilgiler veren KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Baskani Ercan Sarikaya, "Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Kumsmall Alisveris Merkezi’nde bu yil üçüncüsünü düzenliyoruz Yaprak Sarma Yarismasi’nin. Insallah AVM’de bulunanlara renkli dakikalar yasatacak. Alisveris merkezimiz sadece ticari anlamda faaliyet göstermiyor, Kayseri’nin kültür, sanat, eglence hayatina katkida bulunmaya devam ediyor. Kayseri ve bölgede mobilyamizi tüm dünyaya toptan satmak için yapilmis olan bu AVM, artik fuarlar, etkinlikler AVM’si. Günü, zamani geldiginde bunlari uygulamaya devam ediyoruz. Katilimcilara tesekkür ediyoruz, 500’den fazla müracaat oldu. Yaklasik 180 tanesi, seçilerek finale geldi. Insallah içlerinden en lezzetli, sunumu en güzel olani jüri üyeleri seçecekler ve hediyelerini takdim edecegiz" dedi.

500 katilimcinin oldugu yarismada finale seçilen 180 yaprak sarmasi, jüri önüne çikti. Dereceye girenlere özel ödüller verilirken, yarismaya katilan tüm annelere de çesitli hediyeler verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile