Kayserililer KAYBIS'i Çok Sevdi

Kayserililer KAYBIS'i Çok Sevdi

Kayseri Bisiklet Paylasim Sistemi (KAYBIS); yeni sezonda 3 yeni istasyon eklenerek, 84 istasyon sayisi ve 1000 adet bisikletiyle bisiklet severlere hizmet vermeye basladi. Kayserililer, KAYBIS sayesinde saglikli ve çevreci bir ulasim sagladiklarini ifade etti.

Türkiye’nin ilk bisiklet paylasim sistemi olan KAYBIS, yeni sezonunu açti. Yeni sezonda 3 yeni istasyon eklenerek toplam istasyon sayisi 84’e ulasan KAYBIS, 1000 adet bisikletle hizmet vermeye basladi.

Yeni sezonda saglikli ve çevreci bir ulasim sagladiklarini söyleyen vatandaslar KAYBIS hizmetinden çok memnun olduklarini ifade etti.

KAYBIS hizmetini çok uzun süredir kullandigini ve çok memnun oldugunu ifade eden Talip Uslu, Kayseri’de Büyüksehir Belediyesi’nin ve Baskan Büyükkiliç’in sportif ve kültürel anlamda birçok faaliyet gösterdigini dile getirdi. KAYBIS’in çok güzel bir hizmet oldugunu söyleyen Uslu, söyle konustu;

“KAYBIS’i çok uzun süredir kullaniyorum. Oldukça da memnunum. Bakimlari da çok yerinde. Bu çok güzel bir hizmet. Zaten Büyüksehir Belediyesi’nin sportif ve kültürel faaliyetlerini ciddi manada basarili buluyorum. Zorunlu hallerden ziyade spor olarak kullaniyoruz. Çevremizin temizligi için de faydali buluyorum. Daha da fazla yayginlasmasi kanaatindeyim. Baskan Memduh Büyükkiliç’a çalismalarindan dolayi tesekkürlerimi iletiyorum.”

Nurettin Karabulut ise, “Ulasim anlaminda kolaylik sagliyor. Büyüksehir Beledi Baskanimiza çok tesekkür ederiz” dedi.

Nazif Sahin de; “Bu sistemi çok begeniyorum. Ögrencilere ilk 30 dakika günde iki sefer ücretsiz. Özellikle kisa mesafe için kullanisli oldugunu düsünüyorum. Baskanimizin her zaman yanimizda oldugunu düsünüyoruz” seklinde konustu.

Gençlerin neredeyse tamaminin KAYBIS sitemini kullandigini kaydeden Hayriye Çelep ise; “Daha öncesinden böyle bir uygulama oldugundan haberim yoktu. Sonrasinda daha çok yayginlasti. Memduh Baskanimiz sayesinde. Gençlerde hemen hemen herkes kullaniyor. Güzel bir uygulama severek kullaniyoruz. Biz çok memnunuz Memduh Baskan basimizdan eksik olmasin” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile