Kayserisporlu Futbolculardan Ögrencilere 'LGS' Morali

Kayserisporlu Futbolculardan Ögrencilere 'LGS' Morali

Kayserisporlu futbolcular Dimitrios Kolobetsios ve Ali Karimi, hafta sonunda Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavina girecek olan ögrencilerle bulusarak moral verdi.

Dimitrios Kolobetsios ve Ali Karimi ile Kayserispor Idari Menajeri Yunus Akbulut, hafta sonunda LGS sinavina girecek olan Sema Yazar Ortaokulu’ndaki 8. sinif ögrencileriyle bulustu. Program öncesinde bir konusma yapan Il Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse, "Bugün hepimizin çok sevdigi Kayserisporlu futbolculari agirliyoruz. Öncelikle onlara hos geldiniz diyoruz. Dimitri ve Ali bizlerle beraber. Onlar bizim iftiharimiz. Kayserispor’un basarilarina imza atan futbolcularimiz. Bugün buraya sizler için geldiler" dedi.

Kayserispor Idari Menajeri Yunus Akbulut da, "Kayserispor olarak bizler okullarimiza her zaman destek verdik. Bugün de bu hafta sonu sinava girecek olan 8. sinif ögrencilerimize motivasyon olmasi için buraya gelip moral vermek istedik. Kayserispor olarak futbolcularimiz ve kulüp idaresi adina sizlere sinavda basarilar diliyorum" seklinde konustu.



Dimitrios Kolovetsios: "Sizlere basarilar diliyoruz"

Kayserispor’un savunma oyuncusu Dimitrios Kolovetsios ise, "Bize yapmis oldugunuz muhtesem karsilamadan dolayi tesekkür ediyoruz. Sizleri böyle enerji dolunca görünce biz mutlu olduk. Bu hafta sonu sinava girecek olan ögrencilerimiz oldugunu duyduk. Onlara destek vermek için geldik. Hayatlarindaki en önemli dönüm noktalarindan birisi olacak olan bu sinavda size basarilar diliyoruz. Umarim sinaviniz basarili geçer" diye konustu.

Muhtesem karsilamadan dolayi ögrencilere tesekkür eden Ali Karimi, "Bu güzel karsilama için tesekkür ediyorum. Buraya gelmekten ve burada olmaktan çok mutluyuz. Siz bu hafta sinava gireceksiniz. Sadece bu sinav sonucu degil, hayatinizin kalan diger kisminda da umarim çok parlak bir geleceginiz olur. Sizlere basarilar diliyorum. Biz sizinleyiz, sizde bizimle olun" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile