KAYSO 55 Yasinda

Kayseri Sanayi Odasi (KAYSO), kuruldugu 1966 yilindan bu güne kadar 55 yildir Kayserili sanayicilere hizmet vermeye devam ediyor.

KAYSO'dan yapilan yazili açiklamaya göre, kurulus yildönümü vesilesi ile açiklama yapan Kayseri Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Büyüksimitci, odanin 29 Haziran 1966 yilinda kuruldugunu belirtti.

Büyüksimitci, 55 yildir kurulus amacina uygun hizmet veren KAYSO'nun, 1700'ün üzerinde üyesi ile sehre ve ülkeye deger katmaya devam ettigini ifade etti.

KAYSO'nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birligine (TOBB) bagli 12 sanayi odasindan oldugunu aktaran Baskan Büyüksimitci, sunlari kaydetti:

"Bugün de ilk günkü heyecanla Kayseri'yi Türkiye'nin üretim üssü haline getirmeye ve üyelerimizin rekabet gücünü artiracak hizmetlerle öne çikmaya gayret ediyoruz. Baskanimiz Sayin Rifat Hisarciklioglu önderliginde 365 oda ve borsamizla birlikte üretmeye, istihdama ve ihracat yapmaya devam ediyoruz. 55 yil boyunca emegi geçenlere tesekkür ediyoruz. Odamizin kurulusunda emegi geçenler basta olmak üzere, bu güne kadar görev yapmis oda baskanlarimiza, meclis baskanlarimiza, yönetim kurulu üyelerine, genel sekreterlerine ve tüm personele tesekkür ediyorum. Hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara saglikli uzun ömür diliyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile