Kayso Başkanı Boydak'tan 19 Mayıs Mesajı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayınladı.

  Boydak , kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi :
" 19 Mayıs 1919 tarihinde yüce Atatürk ' ün önderliğinde Samsun ' dan başlayan bağımsızlık hareketi sonucunda Türk Milleti özgürlüğüne ve demokrasiye kavuşmuştur . Ulusumuzun bu onur mücadelesini gelecek nesillere bütün ayrıntılarıyla aktarılmasını sağlamak amacıyla Ulu Önderimiz tarafından 19 Mayıs günü Türk Gençliğine Bayram olarak armağan edilmiştir . İyi eğitim almış ailelerin topluma kazandıracağı çağdaş bireyler , ülke kalkınmasının temellerini oluşturacaktır . Kalkınmanın bir temel koşulu olan sanayinin geliştirilmesinde de yeni ve ileri teknolojilere ayak uydurabilen , zeki , özgür , eleştirel düşünebilen , çağdaş ve genç beyinlere gereksinim vardır . İnanıyorum ki , fırsat buldukları ölçüde ve kendilerine olan toplumsal güveni fark ettikleri takdirde , bizim gençliğimizin başaramayacağı hiçbir şey yoktur . Türkiye ' mizin ve insanlarımızın layık oldukları mutlu , müreffeh ve güçlü bir ülkeye kavuşmamız da gençliğimizle olacaktır .
Bu düşüncelerle , Büyük Atatürk ' ün , mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda , kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün yıldönümünde , bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını kutluyor , gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla , minnetle ve rahmetle anıyorum . "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile