KAYÜ Rektörlügüne Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa Yeniden Atandi

KAYÜ Rektörlügüne Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa Yeniden Atandi

Kayseri Üniversitesi Rektörlügüne 2022/475 sayili Cumhurbaskanligi karari ile Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa yeniden atandi.



2547 sayili Yüksekögretim Kanununun 13. maddesi ile 3 sayili Cumhurbaskanligi Kararnamesinin 2’nci, 3’ncü ve 7’nci maddeleri geregince yapilan atama 15 Eylül 2022 tarih ve 31954 sayili resmi gazetede yayimlandi. Rektör Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, Kayseri Üniversitesi’ne yeniden rektör atanmasiyla ilgili yaptigi açiklamada, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yüksek tensipleriyle Kayseri Üniversitesi’ne rektör olarak yeniden atanmis bulunmaktayim. Öncelikle bu onurlu görevi yüksek tensipleriyle sahsima yeniden tevdi ederek göstermis olduklari güvenden dolayi Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a ve Yüksekögretim Kurulu Baskanimiz Sayin Prof. Dr. Erol Özvar’a sükranlarimi arz ediyorum. Süreçteki degerli katkilari için Yüksekögretim Kurulu üyelerimize de tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Uygulama ve proje odakli üniversite misyonu ile mesleki ve teknik yüksekögretimde Türkiye’nin önde gelen üniversiteler arasina girmeyi hedefleyen Kayseri Üniversitesi’nin bulundugu sehre ve ülkeye faydali hizmetler sunmaya devam edecegini belirten Rektör Karamustafa, açiklamasini söyle sürdürdü:

"Yeni kurulan üniversiteler arasinda olmamiza ragmen kisa sürede önemli mesafeler kat ettik. Özellikle mesleki ve teknik egitimin daha nitelikli hale getirilmesi ve egitimin sahaya tasinmasi konusunda büyük çalismalar yaptik. Ortak akla, veriye ve stratejik yönetim yaklasimina dayali olarak hazirlanan eylem planlarinin kararlilikla uygulanmasi sonucunda Kayseri Üniversitesi, kurulusunun üzerinden geçen 4 yil gibi kisa sayilabilecek sürede çok önemli gelismeler göstermistir. Üniversitemizin gelismesinde katkisi olan tüm hayirseverlerimize, siyasetçilerimize, kamu ve özel sektör kuruluslarina, sivil toplum kuruluslarina, tüm akademik ve idari mensuplarimiz ile ögrencilerimiz ve kadir sinas Kayserili hemsehrilerimize cani gönülden tesekkür ediyorum. Genç fakat köklü gelenekler ve deneyim üzerine kurulan ve gelisimini büyük bir ivmeyle sürdüren Kayseri Üniversitesi’ni ikinci 4 yilinda daha da ileri tasimak için hazirladigimiz eylem planlarimiz ile zaman kaybetmeksizin çalismalarimiza devam ediyoruz. Üniversitemizde mesleki ve teknik egitimin daha nitelikli hale getirilmesi ve egitimin sahaya tasinmasi konusunda çalismalarimizi artirarak devam ettirecegiz. Üniversitemizin sürekli ileri gitmesi ve gelismesi için tüm paydaslarimiz ve mensuplarimizla birlikte, var gücümüzle çalisacagiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile