Kaza Göz Göre Göre Geldi

Kaza Göz Göre Göre Geldi

Denizli’de demir bariyerlerden birinin alinarak olusan gedikten karsiya geçmeye çalisan yaya, otomobilin çarpmasi sonucu yaralandi. Bölgede bir çok kazanin yasandigini belirten vatandaslar, gerekli önlemlerin alinmasini talep etti.



Kaza, Merkezefendi ilçesine bagli Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; orta refüjde bulunan demir bariyerlere zarar verilerek olusan gedikten karsiya geçmeye çalisan Ibrahim K.’ye (79), Izmir Bulvari üzerinde seyir halinde olan Ahsen O. (18) kontrolündeki 26 BD 520 plakali otomobil çarpti. Çarpmanin etkisiyle yaya savurulurken, o esnada Ümit Ü. (42) idaresindeki 20 AHH 99 plakali araçta kazaya karisti. Ihbar üzerine bölgeye ekip sevk edildi.

Olay yerine giden saglik ekipleri, vatandaslarin ilk müdahalesini yaptigi kan kaybeden yasli adami hastaneye kaldirdi. Yogun kalabaligin olustugu ana yolda ekipler trafigi kontrollü olarak sagladi. Sürücüler ifadeleri alinmak üzere karakola götürülürken, araçlarda yoldan kaldirildi. Yararlinin tedavisinin sürdügü ögrenildi.

Öte yandan bölgedeki vatandaslar tehlikeli yolda yayalarin kestirme olarak karsidan karsiya geçmeye çalistigi sirada kazaya karistigini ve üst geçit yapilmasinin çözüm olacagini söyledi.

Duruma tepki gösteren Sabri Oral, “Burada sik sik kazalar yasaniyor. Demir parmakliklardan bir tanesi yerinden sökülerek geçit olusturulmus. Buradan geçmeye çalisan yayalara arabalar çarpiyor, kaç kisi ölümden döndü burada. Bu demir bariyerin tamir edilerek, bölgede kalici bir çözüm üretilmesi gerekiyor. Bir an önce bariyere olusturulan gedigin tamir edilmesi lazim ki insanlar bir daha buradan geçmeye çalismasin" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile