Isparta‘da, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı önünde düzenlenen bir programda kaza mağduru Ramazan Şenol, sürücülere ibret olacak uyarılarda bulundu. Üç yıl önce yorgun ve uykusuz halde trafiğe çıktığını belirten Şenol, "Bir zamanlar ben de sizler gibi yürüyebilen bir insandım. Fakat bir trafik kuralı hatasından ötürü seçtiğim yol üç yıldır bu hayatı yaşamama sebebiyet verdi" dedi.
Uykusuz ve yorgun olarak yola çıktığını anlatan Ramazan Şenol, trafik kurallarını hiçe sayarak emniyet kemeri bağlamadığını ve gece geç saatlerde yola devam ederken bir anda kendini uyur halde bulduğunu söyledi. Kaza yaptığının farkında olmadığını belirten Şenol, şöyle konuştu: "Uyandığımda kendimi yoğun bakımda buldum. Kalktığımda ayaklarımın olmadığını hissettim. Sadece emniyet kemerimi bağlamış olsaydım bu kazayı küçük bir sıyrıkla atlatabilirdim. Kendimi örnek olarak sizlerin önünde getirdim. Sizlere
tavsiyem trafik kurallarına uyun emniyet kemerinizi bağlayın."
Kaza Mağduru Sürücüleri Uyardı
Üç yıl önce uykusuz ve yorgun vaziyette çıktığı yolda trafik kazası geçirip ayaklarını yitiren Ramazan Şenol, sürücülere "Sonunuz benim gibi olmasın, kurallara uyun, yola uykusuz çıkmayın" dedi.



















