Kaza Sonrasi Gözyasina Bogulan Küçük Çocugu Abisi Sarilarak Sakinlestirmeye Çalisti

Kaza Sonrasi Gözyasina Bogulan Küçük Çocugu Abisi Sarilarak Sakinlestirmeye Çalisti

Karaman’da otomobilin çarpmasi sonucu korkarak aglamaya baslayan 6 yaslarindaki çocugu, abisi sarilarak sakinlestirmeye çalisti. Hastaneye gitmek istemeyen küçük çocuk, saglik görevlilerinin "Abin de seninle gelecek" demesiyle sakinleserek ambulansa alindi.

Kaza, Gazidükkan Mahallesi Kenzi Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, aniden yola firlayan ismi ögrenilemeyen 6 yaslarindaki çocuga, M.A. idaresindeki 70 FT 292 plakali otomobil çarpti. Otomobilin çarpmasi sonucu küçük çocuk yere düserek hafif sekilde yaralandi. Kaza ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen saglik ve polis ekiplerini gören küçük çocuk, korkarak aglamaya basladi.

Bunun üzerine yaninda bulunan ve kendinden birkaç yas büyük olan abisi aglayan kardesine sarilarak bir süre sakinlestirmeye çalisti. Küçük çocuk, saglik görevlilerinin "Abin de seninle gelecek" demesi üzerine aglamayi keserek ambulansa alindi. Hafif yarali olan küçük çocuk daha sonra tedbir amaçli Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile