Kaza yapan minibüste sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı

TEM Otoyolu Gazioısmanpaşa mevkiinde meydana gelen kazada devrilen minibüste sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Ağır yaralanan

  TEM Otoyolu Gazioısmanpaşa mevkiinde meydana gelen kazada devrilen minibüste sıkışan sürücü , itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı . Ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı .

Kaza , saat 11 . 30 sıralarında meydana geldi . 34 TY 5181 plakı minibüsü ile TEM Otoyolu Mahmutbey Gişeler istikametinde ilerleyen Tarkan Kargılı ( 29 ) , Sultançiftliği yol ayrımına yakın bir noktada Ford Transit marka 34 YVL 06 plakalı araca arkadan çarptı . Sürücü Kargılı , devrilen minibüs içerisinde sıkıştı .

Çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi . Kısa süre içinde olay yerine ulaşan itfaiye görevlileri araç içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalıştı . Kısa süre sonra araçtan çıkarılan sürücü ambulansa alınarak ilk müdahalesi yapıldı . Ağır yaralanan sürücü daha sonra İstanbul Üniversitesi Çapa Hastanesi ' ne kaldırıldı .

34 YVL 06 plakalı aracın sürücüsü , lastiğinin patlaması nedeniyle sağa doğru yanaştığını ve arkadan gelen minibüsün bu sırada kendisine çarptığını söyledi . Kaza nedeniyle bir süre trafik sıkışıklığı yaşanan TEM Otoyolu , hasarlı aracın çekici ile kaldırılmasıyla yeniden normale döndü .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile