Kazada Bir Aile Yok Oldu

Kazada Bir Aile Yok Oldu

Afyonkarahisar’da tur ile çarpisan otomobilde anne ve baba olay yerinde 4 yasindaki kizlari ise kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi.

Kaza, Çay ilçesi Akkonak köyü yakinlarinda meydana geldi. Elinden bilgilere göre, M.Z. (39) idaresindeki 06 AVS 07 plakali otomobil, Akkonak köyü yakinlarinda H.Ç’nin (40) kullandigi 34 KKZ 949 plakali tirla çarpisti. Kazan’in ardindan çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye çok sayida jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen saglik ekipleri, otomobil sürücüsüyle esi G.K.Z.’nin (33) yasamini yitirdigini, 4 yasindaki kizlari L.Z.’nin de agir yaralandigini belirledi. Ambulansla Çay Devlet Hastanesi’ne kaldirilan çocuk burada yapilan müdahaleye karsin kurtarilamadi.

Tir sürücüsü H.Ç.’nin ise kaldirildigi Bolvadin Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardindan jandarma ekiplerince gözaltina alinacagi bildirildi.

Kaza ile ilgili savcilik tarafindan baslatilan sorusturmanin sürdügü bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile