Kazada Ölen Yasli Kadin, Yardima Kosan Çobanin Akrabasi Çikti

Kazada Ölen Yasli Kadin, Yardima Kosan Çobanin Akrabasi Çikti

Burdur’un Yesilova ilçesinde sarampole uçan otomobilin 76 yasindaki sürücüsü, aracin altinda kalarak hayatini kaybetti. Yardima kosan ve yasli kadinin akrabasi oldugunu gören çoban ise büyük sok yasadi.

Kaza, Karamanli yolunun 4. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yesilova’dan Karamanli istikametine seyir eden Aysel Kilinç (76) idaresindeki 15 LA 725 plakali Tofas otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikip takla atarak sarampole devrildi. Kazayi gören çoban Irfan Er’in 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbari üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. O sirada kazayi gören ve yoldan geçen vatandaslar yan duran otomobili düzelttiklerinde Aysel Kilinç’i arabanin altinda hareketsiz sekilde kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi kontrolde Kilinç’in hayatini kaybettigi belirlendi. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarinin ardindan yasli kadinin cenazesi, otopsi yapilmak üzere Yesilova Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Aysel Kilinç’in kaza sirasinda emniyet kemerinin takili olmadigi için araçtan firladigi ve arabanin altinda kalarak ezildigi ögrenildi.

Ölen kadin yardima kosan çobanin akrabasi çikti

Kazayi görünce yardima kosan çoban Irfan Er, “Ben ileride koyun otlatiyordum. Bir anda sesi duyunca ayaga kalkip baktigimda arabanin yan yattigini gördüm. Hemen yardima kostum ve 112’yi arayarak haber verdim. Arabanin yanina geldigimde içinde kimse yoktu, etrafinda aramaya basladim. Yoldan geçenler de gelince arabayi çevirdik, o zaman olayi anladik. Emniyet kemeri takili olmadigi için kaza esnasinda camdan sarkarak arabanin altinda kalmis meger kadin. Kadinin yüzünü minder kapatmisti. O yüzden belki canlidir diyerek yüzünü açtik. Arkadaslar yasayip yasamadigini anlamak için nabzina baktiginda hayatini kaybettigini anladik. Sonra ben süphelendim acaba bizim akraba mi diye, merak edip baktigimda bizim akrabamiz oldugunu gördüm” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile