Kazada Tirin Kupasi Yola Düstü Açiklamasi 1 Yarali

Kazada Tirin Kupasi Yola Düstü Açiklamasi 1 Yarali

DÜZCE – Anadolu Otoyolu’nda arizalanmasi nedeniyle duran tira arkadan çarpan tirin kupasi yola düserken, 1 kisi yaralandi. Kazayi gören sürücüler cep telefonlarina sarildi.

Kaza, öglen saatlerinde Anadolu Otoyolu Gümüsova rampalari Ankara istikametinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Ednan S. idaresindeki insaat malzemeleri yüklü 24 AAN 693 plakali tir, Gümüsova rampalarinda arizalandi. Sürücü tiri emniyet seridine çekti. Bu sirada ayni istikamete gitmekte olan Ömer A.’nin kullandigi 16 VU 825 plakali tir, duran tira yandan çarpti. Çarpismanin etkisiyle tirin kupa tabir edilen soför mahalli yola düserken, tir sürücüsü Ömer A. yaralandi. Kazayi görenlerin 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunmasi ile olay yerine saglik, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yarali sürücü, olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kaza nedeniyle otoyolda uzun araç kuyruklari olusurken, trafik ekipleri trafigi uzun süre tek seritten verdi. Kupanin baska bir tir ile yoldan kaldirilmasi ile trafik iki seritten verilmeye baslandi.

Merakli sürücüler cep telefonlarina sarildi

Otoyolda seyreden bazi sürücüler ise kazayi görüntüleyebilmek için trafigi tehlikeye soktu. Bazi sürücüler seyir halindeyken kazayi görüntülemeye çalisti, bazi sürücüler ise araçlarini park ederek kazadan görüntü almaya çalisti. Trafik ekipleri, araçlarini park ederek kazayi görüntülemeye çalisan sürücülere cezai islem uyguladi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile