Kazada Yaralanan Milli Güresçi Beytullah Normal Odaya Alindi

Kazada Yaralanan Milli Güresçi Beytullah Normal Odaya Alindi

Manisa’nin Salihli ilçesinde 22 Agustos günü meydana gelen ve 4 kisinin yasamini yitirdigi kazada agir yaralanan milli güresçi Beytullah Sari, yogun bakim ünitesindeki tedavisinin tamamlanmasinin ardindan normal odaya alindi.

22 Agustos günü sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada, babasi Bekir Sari, kendisi gibi güresçi olan agabeyi Burak Sari ve aile dostlari Adem Yüce ve oglu Oktay Yüce’nin hayatini kaybettigi kazada agir yaralanan ve önce Salihli Devlet Hastanesi’ne, ardindan da Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesi’ne sevk edilen 15 yasindaki milli güresçi Beytullah Sari’dan iyi haber geldi. Kazanin yasandigi günden bu yana yogun bakim ünitesinde tedavisi devam eden milli güresçi Sari’nin normal odaya alindigi kendisine ait sosyal medya hesaplarinda duyuran dayi Bahri Yilmaz, Kula halki ve güres severleri sevindirdi.

Milli güresçi Beytullah Sari’nin bu zorlu süreçte kendisine dua eden sevenlerine selaminin oldugunu belirten dayi Bahri Yilmaz, “Rabbime sonsuz sükürler olsun. Yegenim Beytullah Sari bugün itibariyle normal odaya geçip ailesine ve sevenlerine kavustu. Bu zorlu süreçte dua eden siz sevenlerine çok selami var. Merak etmeyin iyiyim en yakin zamanda kaldigimiz yerden tekrar devam edecegiz. Bu süreçte bizi yalniz birakmayan hocamiz Yusuf Alver’e, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu’na, Pamukkale Belediye Baskanimiz Avni Örki’ye, Belediye Baskan Yardimcisi ve Spor Kulübü Baskani Ayhan Soyfidan’a, Güresten Sorumlu Meclis Üyemiz Mehmet Dönmez’e Geleneksel Güresler Federasyon Baskani Ibrahim Türkis’e, güres agamiz Emin Kurt’a ve bütün güres camiasina dualarini eksik etmeyen sevenlerine sonsuz tesekkür ederiz. Iyi ki varsiniz Allah hepinizden razi olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile