Kazada Yaralanan Yargıtay Savcısı ve Ailesinin Tedavisi Sürüyor

Kazada Yaralanan Yargıtay Savcısı ve Ailesinin Tedavisi Sürüyor

Bursa’daki babasını ziyarete gelirken geçirdiği trafik kazasında eşi ve ailesiyle beraber yaralanan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Kızılyar’ın durumu ağır olan küçük oğlu hayati tehlikeyi atlattı.

Hastane yetkilileri, savcı ve ailesinin bir süre daha tedavi göreceğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan ailesiyle birlikte Bursa’da oturan babasını ziyarete gelen Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Kızılyar, Bursa-İstanbul yolunun 41. kilometresinde, kullandığı 34 FH 2699 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atarak bariyerlere çarpan otomobilde savcı Murat Kızılyar, eşi Güler, oğulları Sinan ve Can Kızılyar yaralandı. İlk müdahaleleri Gemlik Devlet Hastanesi’nde yapılan aile, daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Durumu ağır olan 15 yaşındaki Can Kızılyar yoğun bakıma alınırken, diğer 3 kişi ise özel kliniğe çıkarıldı. 19 yaşındaki Sinan Kızılyar’ın bu yıl tıp fakültesini kazandığı belirtilirken, yoğun bakımdaki durumu iyiye gittiği öğrenilen Can Kızılyar'ın ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

“BİR SÜRE DAHA TEDAVİ GÖRECEKLER”
Hastane Başhekim Vekili Prof. Dr. Bedrettin Akova, sabah saatlerinde meydana gelen tek taraflı kazada yaralanan 4 kişinin acile intikal ettirildiğini ifade ederek, “Savcı, eşi ve büyük çocuğunun durumları son derece iyi. Küçük çocuklarında ise yaralanma boyutu biraz daha fazlaydı. Ona da gerekli müdahale yapıldı. Onun da sağlık durumunda iyiye gidişat gözlenmekte. Belli bir süre daha yatmaya devam edecekler. 4 yaralı tedavi altında. 3’ü normal, birinin ise yoğun bakımda tedavisi görüyor. Onun da göstergeleri normal olarak seyrediyor. Kafa travması geçirmiş. Tedavisi sürüyor” dedi.

“DURUMU AĞIR OLAN CAN HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI"
Kaza geçiren Kızılyar ailesinin durumu hakkında konuşan meslektaşı Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ramazan Akyıldız ise, “Murat Kızılyar, ailesiyle Bursa’ya gelirken direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Bariyerlere çarpıp takla atıyor. Yanında çocukları ve hanımı vardı. Kaza bu şekilde meydana geldi. Küçük çocuğun durumu başta ağırdı. hayati tehlikesi vardı. Savcımızın ise ufak sıyrıkları var, durumu iyi. Eşi ve diğer çocuğun da durumu iyi. Can Kızılyar başta yoğun bakıma alınmıştı. Şuuru kapalıydı. Şu an makineden çıkarılmış, durumu iyiye gidiyor” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile