'Kazanırsak devamı gelir'

 "Galibiyetle başlarsak devamı gelir. Bu yüzden kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.Ankara...


 "Galibiyetle başlarsak devamı gelir. Bu yüzden kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Ankaragücü maçına çok iyi motive olduklarını söyleyen bordo-mavili futbolcu, "Geçtiğimiz sezon ligde istediğimiz sonuçları alamamıştık ama hem Türkiye, hem de Süper Kupa'yı kazandık. Bu da bize inanılmaz bir motivasyon verdi. Artık uzun zamandır süren bu şampiyonluk hasretine bir son vermek istiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan orta sahaya alternatif isim arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Şenol Güneş'in FC Seoul'den eski futbolcusu olan Güney Koreli Ki Sung Yong'u takibe aldı. İskoçya Premier Ligi takımlarından Celtic'le 5 yıllık sözleşmesi bulunan futbolcuyu kiralık olarak transferi düşünülüyor.

Trabzonspor iyi başlıyor
Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Trabzonspor, istatistiklere bakıldığında lige iyi bir başlangıç yapıyor. Bordo-mavililer, 36 sezondur mücadele ettiği ligde 4 kez ilk hafta maçlarından yenilgi aldı. Karadeniz ekibi, ayrıca 24 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti, 58 kez rakip fileleri havalandırırken, 22 gol yedi.

Kadro şekillendi Teknik Direktör Şenol Güneş, Ankaragücü karşılaşmasının ilk 11'ini şekillendirmeye başladı. Sakatlıkları bulunan Murat Tosun ve Engin Baytar'a karşılaşmada görev vermeyecek olan Güneş, yeni transfer Jaja için son kararını vermedi. Tecrübeli hocanın forvette ise yine Burak-Teofilo ikilisine görev verebileceği bildirildi. Öte yandan Trabzonspor, bugün saat 11.20'de Anadolu Jet'e ait tarifeli uçakla Ankara'ya hareket edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile