Kazaya Karisinca 1.41 Alkollü Oldugu Ortaya Çikti

Kazaya Karisinca 1.41 Alkollü Oldugu Ortaya Çikti

Bursa’nin Yenisehir ilçesinde zincirleme kazada alkollü oldugu anlasilan ortadaki sürücü, kaçmaya çalisirken polis tarafindan yakalandi.

Olay, Yenisehir ilçesi Iznik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 ARM 921 plakali otomobili ile seyir halinde olan B.C., öndeki otomobilin aniden durmasi üzerine frene basarak yavasladi. 16 UU 194 plakali otomobil sürücüsü H.D. ise, B.C.’nin kullandigi otomobile çarpmamak için aniden fren yaparak çarpmaktan son anda kurtuldu. Ancak en arkadan gelen 16 F 2065 plakali otomobil sürücüsü A.Z., fren mesafesini ayarlayamayinca H.D.’ye çarpti. H.D. ise B.C.’ye çarparak durabildi.

Otomobildekiler asagi inip ne olup bittigini anlamaya çalisirken, ortada bulunan araçtaki sürücü H.D., hizla olay yerinden uzaklasmaya çalisti. Kaçmaya çalisan H.D., polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Alkolmetreyi üfleyen H.D., 1.41 promil alkollü çikti. Öte yandan, kazaya karisan B.C., "Ben isiklarda duruyordum. Önce büyük bir ses geldi. Ne oluyor diye bakarken arkadan bana da çarptilar. Otomobilimin bagaji içine göçtü. Otomobilim kiralikti, bakalim basimiza neler gelecek" diye konustu.

Otomobiller, çekici yardimi ile yoldan kaldirilirken H.D. ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile