Kazım Yaprak İlköğretim Okulu öğrencilerinin şiir Topluluğu'nda Mut Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü Salonu'nda "Sevgi Tadında Her Telden Şiir" dinletisi düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinlik öğretmenleri İsmail Sağır, Hayriye Aslan, Ülker Sonsuzay Gökhan Kuzu, Niğmet Yağcı ve Ebru Atik yönetiminde hazırlandı.
Etkinlikte yer alan 12 öğrenci sunulan "Sevgi Tadında Her Telden Şiir" dinletisinin ardından birbirinden güzel türküler seslendirdi. Özellikle Annem şiirini okurken gözlerinden yaş damlayan Öğrenci Rabiye Betül Kiraz ve İstiklal marşını okuyan Sevgi Yüktaş izlemeye gelen velilerden büyük alkış aldılar.
Şiir ve türkü dinletisinin sonunda Mut İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, gecenin hazırlanmasında emeği geçen Okul Müdürü Ugur Tekin, öğretmenler ve etkinliği gerçekleştiren öğrencilere teşekkür etti. Egemenlik, Atatürk, Bağımsızlık ve Annem konulu Türk edebiyatının en güzel şiir ve türkülerinin okunduğu programda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, "Bu ülke düşmanlardan nasıl kurtarılmış, bağımsızlığımız nasıl kazanılmış, cumhuriyet nasıl ilan edilmiş mutlaka çocuklarımıza öğretmeliyiz" dedi.
Kazım Yaprak İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Şiir Dinletisi
Mersin'in Mut ilçesinde Kazım Yaprak İlköğretim okulu öğrencileri tarafından Mut ilçe Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda "Sevgi Tadında Her Telden Şiir" dinletisi gerçekleştirildi.



















