Kazımkarabekirliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Arabaşı Gecesi

Karaman'da Kazımkarabekirliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından arabaşı gecesi düzenlendi.

Karaman Belediyesi Kale Ongun Tesisleri'nde düzenlenen düzenlenen geceye, Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Uslu, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı, Kazımkarabekirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Taner ve yönetim kurulu üyeleri ile Kazımkarabekirliler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Kazımkarabekirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Taner, Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Vali Koca, burada yaptığı konuşmada, düzenlenen arabaşı gecesinin, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bir araya gelmeye, kaynaşmaya vesile olduğunu ifade ederek, ''Bu tür derneklerimiz yardımlaşma ve dayanışmaya yönelik faaliyetlerinin yanında kültürel ve diğer faaliyetlerle de hizmet vermektedir. Bu yönüyle dernekleri toplumumuzda önemli bir sorumluluk üstleniyor. Bu arabaşı gecesinin düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Konuşmalardan sonra katılımcılara arabaşı ikram edildi.

Muhabir : Mehmet Çetin

Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile