Kbm Bursa'da Çalıştaya Katıldı

Kbm Bursa'da Çalıştaya Katıldı

Bursa Bilim Merkezi ev sahipliğinde Bursa’da gerçekleştirilen Türkiye Bilim Merkezleri Platformu 3. toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi (KBM) de katıldı.

Bir gün süren Türkiye Bilim Merkezleri Platformunda Kasım ayında yapılması planlanan Uluslararası Bilim Merkezleri Sempozyumu hazırlıkları görüşüldü ve Türkiye’de yeni yeni gelişen bilim merkezleri hakkında tecrübeler aktarıldı.
Bursa’da gerçekleştirilen Türkiye Bilim Merkezleri Platformu 3. toplantısına akademisyenler, firma temsilcileri ve 13 bilim merkezinin temsilcileri katıldı.

Bir gün süren toplantılarda iki çalıştay gerçekleştirildi.

Çalıştaylarda, bilim merkezlerinin topluma tanıtılması ve bilim merkezlerinde uygulanacak eğitim politikaları, toplumun fen bilimlerine ilgisinin arttırılması ve sosyal gelişmeye katkıları görüşüldü.

Kocaeli Bilim Merkezi’ni, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu temsil etti. Kasım ayında düzenlenecek olan Uluslararası Bilim Merkezleri Sempozyumu’nda Kocaeli Bilim Merkezi de konuşmacı olarak yer alacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile