KBÜ'de Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantisi Gerçeklesti

KBÜ'de Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantisi Gerçeklesti

Karabük Üniversitesi Bilimsel Arastirma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafindan “Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantisi” düzenlendi.

Bilgilendirme toplantisinda Bilimsel Arastirma Projeleri Koordinatörlügü Koordinatör Yardimcisi Doç. Dr. Eftal Sehirli ve Dr. Ögr. Üyesi Ömer Dulkadir sunumlarinda Yenilikçi Ittifaklar, Mesleki Mükemmeliyet Merkezleri (CoVEs), Mesleki Egitim Alaninda Kapasite Gelistirme baslikli konular üzerinde durdu.

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçeklesen Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantisina, Karabük Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ismail Rakip Karas, akademik ve idari personel katildi.

Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ismail Rakip Karas etkinligin açilis konusmasinda, üniversitenin hedefleri oldugunu ve bunu sik sik dile getirdiklerini belirterek, “Rektörümüz de zaman zaman bunu hep ifade ediyor. Niteligi arttirmak, akademik parametrelerle öne çikmak, ismimizi duyurmak. Mesela arastirma gruplari kuruyoruz, ayni alanda çalisan insanlari bir araya getiriyoruz. Amacimiz daha çok çikti üretmek, daha çok parametrelerinizi yükseltmek, verimi attirmak. Bu da projelerle oluyor. Proje tabanli çalistigimiz zaman ortaya kayda deger bir seyler çikiyor. Sevki kirmayacagiz, defatle dinleyecegiz” dedi.

Bilimsel Arastirma Projeleri Koordinatör Yardimcisi Sehirli toplanti öncesinde yaptigi röportajda, akademisyenlere ve idari personele bir sunum gerçeklestireceklerini belirterek, “Ömer Hoca ile beraber katilmis oldugumuz, Ulusal Ajans tarafindan yapilan Merkezi Projeler basligi altinda, üç ayri proje türü hakkinda bilgilendirme sunumu gerçeklestirecegiz. Sunumlarin basliklari Mesleki Mükemmeliyet Merkezleri, Yenilikçi Ittifaklar ve Mesleki Egitim Alaninda Kapasite Gelistirme seklinde. Bu sunumumuzla beraber üniversitemizin özellikle akademik personeli için uluslararasi is birligini artirmak, ögretim üyelerimize bu konuda tesvik etmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile