KBÜ'den Uluslararasi Ögrencilerle Ilgili Açiklama

Karabük Üniversitesi, Dünya Saglik Örgütü’nün açiklamalari dogrultusunda uluslararasi ögrencilerin diger tüm ögrenciler gibi toplum sagligini tehdit edecek herhangi bir duruma karsi titizlikle izlendigini duyurdu.

Karabük Üniversitesi’nden yapilan açiklamada, “Uluslararasi ögrencilerimiz de diger tüm ögrencilerimiz gibi toplum sagligini tehdit edecek herhangi bir duruma karsi titizlikle izlenmekte ve geçmiste oldugu gibi Saglik Bakanligi’nin ve ilgili kurumlarin talimatlarina ve tavsiyelerine uygun sekilde hareket edilmektedir” denildi.

Karabük Üniversitesi olarak ögrencileri, personelleri ve halki saglik basta olmak üzere her türlü risklere karsi korumak için daima sorumluluk bilinci ile hareket edildiginin aktarildigi açiklamada, “Devletimizin ilgili kurumlari ile koordineli olarak çalisarak gerekli önlemleri titizlikle almaktayiz. Dünya Saglik Teskilati tarafindan yapilan son açiklamalar ve gelismeler dogrultusunda da Karabük Üniversitesi, süreci yakindan takip etmekle birlikte Saglik Bakanligi, Il Saglik Müdürlügü ve Halk Sagligi Genel Müdürlügü gibi ilgili resmi kurumlarla koordineli olarak hareket etmektedir. Uluslararasi ögrencilerimiz de diger tüm ögrencilerimiz gibi toplum sagligini tehdit edecek herhangi bir duruma karsi titizlikle izlenmekte ve geçmiste oldugu gibi Saglik Bakanligi’nin ve ilgili kurumlarin talimatlarina ve tavsiyelerine uygun sekilde hareket edilmektedir. Karabük Üniversitesi olarak, bu hususta gereken önlemleri ilgili birimlerle koordineli sekilde almakta, mensuplarinin, ögrencilerinin ve halkimizin sagliginin korumasi konusunda büyük bir hassasiyet göstermekteyiz” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile