Kbü Rektörü Uysal Açıklaması

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr Burhanettin Uysal, "Üniversitemizin başarı grafiğine paralel olarak tercih grafiği de yükseldi" dedi.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversitesinde 2013 yılının atılım yılı olduğunu, genç ve dinamik yapısıyla asla bilinenleri tekrarlamadıklarını söyledi.

Öğrencilerin hayalleri ve idealleri doğrultusunda üniversitelerini attıkları sağlam bir adım olarak kabul ettiğini anlatan Uysal, "Daima daha iyiye ve güzele ulaşmayı hedefleyen, çalışanı ve öğrencisi olmaktan onur duyulan üniversitemizin, her yıl yükselen tercih grafiği, farkını ortaya koymakta ve bu da bize önemli bir sorumluluklar yüklemektedir. Üniversitemizin başarı grafiğine paralel olarak tercih grafiği de yükseldi. Türkiye'nin eksikliklerini fark ederek ülkemizle birlikte dünyanın da ihtiyaçları ve gereksinimleri doğrultusunda geleceğe ve gerçek ihtiyaçlara yönelik, disiplinler arası çalışmanın teşvik edildiği bölümleri üniversitemiz bünyesine katıyoruz. Tercih edilme oranlarımız da doğru yolda olduğumuzu göstermektedir" diye konuştu.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile