KBÜ Teknoloji Gelistirme Bölgesi Tanitim Toplantisi Gerçeklestirildi

KBÜ Teknoloji Gelistirme Bölgesi Tanitim Toplantisi Gerçeklestirildi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Teknoloji Gelistirme Bölgesi, hizmetlerini fakültelere tanitmak üzere Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesinde bilgilendirme toplantisi düzenledi.

KBÜ ögretim üyeleri ve idari personelinin katilimiyla gerçeklesen toplantida, Karabük Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Tahir Güneser ve TTO Genel Müdür Yardimcisi Ibrahim Zorlu tarafindan Karabük Teknokent’in sunmus oldugu imkanlar ve sagladigi destekler ele alindi. Fakülte çalisanlari, Karabük Teknokent’in faaliyetleri, AR-GE projeleri, yenilikçi girisimcilik ve is birligi imkanlari hakkinda bilgilendirildi.

Karabük Teknokent’in arastirma-gelistirme çalismalarini destekleyerek bilimsel ve teknolojik üretkenligi artirmayi hedefledigi vurgulandi. Bu meyanda, fakültelerin bu alandaki potansiyellerini harekete geçirmek ve is birligi imkanlarini degerlendirmek amaciyla düzenlenen toplantinin önemi üzerinde duruldu.

Karabük Teknokent’in hizmetlerini fakültelere tanitmak amaciyla farkli fakültelerde de hafta boyunca düzenlenen bilgilendirme toplantilarinin, üniversitenin AR-GE ve inovasyon alanindaki potansiyelini daha etkin bir sekilde degerlendirmesine katki saglamasi hedefleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile