Kdz. Eregli Hükümet Konagi Insaati Basliyor

Kdz. Eregli Hükümet Konagi Insaati Basliyor

Zonguldak’in Eregli ilçesinde yapimi planlanan hükümet konagi ve emniyet müdürlügü binasi insaatina önümüzdeki hafta baslanacagi belirtildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, partisinin Eregli ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, Il Genel Meclisi Üyesi Ali Kemal Karaca ve parti yöneticileriyle birlikte yapimina baslanacak olan hükümet konagi ve emniyet müdürlügü binasinin yapilacagi alanda incelemelerde bulundu. Projenin yapim ihalesini alan firmanin Santiye Sefi Saban Ali Görücü’den bilgi alan Türkmen, binalarin belirtilen süreden daha kisa zamanda tamamlanacagini belirtti.

Türkmen açiklamasinda “Hükümet konagimiz vardi yikilmisti onun yerine yapabilecegimiz projeler vardi. Projelerde revizyon yapilmasi ve ona benzer aksamalar meydana geldi. Simdi ihalesi yapildi, yer teslimi yapildi. Önümüzdeki haftadan itibaren makineler gelecek, yapimina baslanacak. Süratle Eregli’mize kazandiracagiz. Simdiden hayirli olsun. Gecikmelerin farkindayiz ama elde olan sebeplerden dolayi degil, pandeminin araya girmesi, projede yapilan degisiklikler sebebiyle ama önemli olan baslamasi. Santiye sefimiz ile görüstük. Insallah en kisa zamanda bitirilecek ve Eregli’miz hükümet binasina kavusmus olacak” dedi.

Santiye kurma çalismasinin devam ettigini ve önümüzdeki hafta makinelerin gelerek çalismalara baslanacagini belirten Santiye Sefi Görücü, Kdz. Eregli Belediyesi ile yer konusunda görüsmelerin devam ettigini söyledi.



Kdz. Eregli Hükümet Konagi ve Emniyet Müdürlügü binasinin yapim ihalesini alan firmanin Kdz. Eregli Belediyesi’nden eski terminal alanindan yer talebinde bulundugu ancak park yerinin azalacagi gerekçe gösterilerek talebe su ana kadar olumlu yanit verilmedigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile